Elikkäs ruudun takana kirjoittelee -89 vuosimallia oleva naispuolinen henkilö, joskus tosin myös perheen miespuolinen olento voi innostua kirjoittelemaan. Tarkoituksena kertoa arkemme kommeluksista, tapahtumista, kehityksistä, koskien pientä sekarotuista tyttöämme.

Mila on nyt 10 viikkoinen päivän piriste. Ainut rotu jonka tiedämme varmasti on shetlanninlammaskoira. Milan molempien vanhempien emä oli puhdas sheltti. Muut rodut tulevat arvauksina. Epäilemme tiibetinspanielia sekä jotain "makkarakoiraa". Kysyn omistajalta seuraavassa yhteydenotossa, että saanko julkaista kuvat vanhemmista, saavat muutkin sitten arvailla :)

Mila painaa nyt n.2,5kg ja säkä on n.19cm- vaikeuksia mittauksessa ku ei meinaa tyttö pysyä paikoillaan niin kauaa.. Neiti on todella oppivainen, mutta kovapäinen. Kaikessa opitussa mennään kyllä vähintään kerran kunnolla takapakkia ennen kuin aletaan hiukankaan edistymään. Mila rakastaa kaikkia vastaantulijoita, oli kyseessä sitten koira tai ihminen. Avoimempaa pentua saa siis hakea. Näykkiminen onkin Milan ainut "ongelma". Mila ei ole päivääkään saanut näykkiä, mutta silti se sitä kovasti tekee. Nyt edistystä on tapahtunut jo huimasti, mutta alkuun oltiin kyllä hätää kärsimässä :D Mila oppi täysin huomaamatta istumaan ja menemään maahan- ei ole tietystikkään vielä 100% varmoja osaamisia nämäkään. Tänne-käsky meni myös uskomattoman helposti korvien väliin.

ja vielä kuva neidistä. Mila tässä 9vko

1234873149_DSC_2220.JPG

 

 

Tässä alkua, yritän kovasti saada opeteltua blogin käyttöä ja hyödyntää sen kaikkia mahdollisuuksia. Esim. eri kategoriat joista saa helposti seurattua kasvua ja kuvagalleria olisi myös tarkoitus saada aikaiseksi.