Eilen oltiin sitten Milan kanssa ensimmäistä kertaa pentukoulussa. Tunnin järjesti Keski-Pohjanmaan koirakilta. Tunti pidettiin eräässä hallissa linnusperässä. Aika iso ryhmä oli ja Milan kanssa taidetiin olla junioreita, paikalla oli myös koiria jotka olivat turhankin edistyneitä pentukouluun :) Jos en täysin väärin muista niin paikalla oli yhteensä 12 koiraa, meidät mukaanlukiessa.

Aluksi ohjaaja kävi tutustumassa jokaiseen koiraan, sitten harjoiteltiin ihan normaalia hihnassa kävelyä (joka ei meiltä sujunut laisinkaan, koska Mila olisi vain halunnut mennä moikkaamaan kaikkia ja haistella hallin jokaisen nurkan) Sitten peruskäskyjä istu, maahan. Kontaktia ja sormien opettelua (uskomatonta miten nopeasti mila oppii uutta! Hoksasi heti mitä haettiin :) ) sitten opeteltiin vielä hyppäämään jalan yli (jätettiin suosiolla vähemmälle, en oo vielä kauheen kuumana hyppyyttään Milaa, antaa tytön kasvaa nyt ihan rauhassa)

Kokonaisuuteen olin todella tyytyväinen. Ohjaaja näytti omalla koirallaan mitä haki ja kertoi samalla miten temppu opetetaan ja miten sen saa pidettyä koiralle mieluisana. Sitten kiersi katsomassa jos joku tarvitsi apua ja neuvoi loppuun saakka, kiirehtimättä toisten luokse. Eipä siinä ajassa varmaan tämän takia paljoo ehditty touhuamaan, mutta Milalle tuo itse tilanne on paljon tärkeämpi mitä "temput" joita sielä opetellaan. Eniten mekin varmasti hyödytään siitä remmikävelyn harjoittelusta, se oli ainut jossa meillä oli ongelmia. Keskittymiskykyä siis mennään sinne kehittämään. Kahdesti viikossa on tunnit.